Vlad Achim și Cătălin Golofca au luat parte la conferința de presă

Pe lângă principalul Costel Enache la conferința de presă au luat parte mijlocașul Vlad Achim și atacantul Cătălin Golofca.

„Un meci echilibrat cum a fost și primul meci din play-out cu ei dar noi suntem într-o revenire de formă și avem speranțe foarte mari. În fiecare joc încerc să-mi fac datoria, vreau să mergem în continuare pe această linie și îmi doresc să facem un joc bun. În legătură cu jocurile mele oscilante, jocul unui fotbalist poate fi influențat de mai mulți factori și nu vreau să intru prea mult în detalii. De când am venit la Botoșani am încercat să dau totul, am fost mulțumit în mare parte dar în ultimele jocuri s-a văzut că toată echipa a avut o creștere. Înainte de orice joc mă gândesc numai la victorie.
Din vară sunt șanse să rămân, sunt șanse să și plec dar vom vedea mai multe la vară. Mingea e mai mult la FCSB pentru că ei pot cere să mă întorc la ei și am și o clauză de reziliere deci orice este posibil. ”, a declarat mujlocașul Vlad Achim.

„Ne așteaptă un meci greu cu o echipă bună cu evoluții bune în play-out dar mergem acolo să jucăm fotbal și să scoatem un rezultat bun. Dacă vom învinge ne vom apropia de ei dar nu pot spune concret dacă se va decide campioana play-out-ului. Jucăm toate meciurile la victorie și vedem la final ce se va întâmpla. Avem forța să câștigăm doar am mai câștigat acolo dar cred că au o echipă mai bună decât în turul de campionat.
Eu sper să câștige FCSB-ul campionatul, mai sunt două meciuri și se poate îmtâmpla orice. eu am contract cu FC Botoșani și nu mă gândesc la FCSB. Dacă m-ar dori înapoi m-ar lua pentru că este o clauză în contract. În mare parte sunt mulțumit de ce am realizat la Botoșani dar am ratat cam mult, am avut și puțin ghinion dar mai sunt meciuri de jucat și să continui evoluțiile bune care le-am avut în ultimul timp. ”, a declarat Cătălin Golofca