Valeriu Iftime: ”Nu ar trebui să-i criticăm prea tare pentru că tot ei au făcut 23 de puncte”

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt dezamăgiţi de faptul că elevii lui Enache au pierdut cu atâta uşurinţă cele trei puncte la Mediaş, în faţa unei echipei care avea doar 6 puncte acumulate în 12 etape.
Valeriu Iftime consideră că acest meci nu trebuia pierdut chiar dacă jocul nu a mai fost la fel de bun.

“Sunt dezamăgit atât de joc cât şi de arbitraj. Gaz Metan e o echipă încâlcită. Noi trebuia să marcăm un gol sau două şi eram câştigători. La golul lor, arbitrul sau asistentul trebuia să vadă henţul dar greşeli sunt şi în Liga Campionilor. Am pierdut trei puncte foarte importante pentru noi. Timp de două săptămâni o să ne gândim cum am pierdut trei puncte la Mediaş. Era simplu să faci egal cu Gaz Metan. Nu ar trebui să-i criticăm prea tare pentru că tot ei au făcut 23 de puncte. Păcat. Sunt meciuri pe care nu trebuie să le pierzi iar ăsta e unul dintre ele. Avem două meciuri grele cu CFR şi Dinamo”, a spus Valeriu Iftime.

“Am început slab jocul. La faza golului nu ai voie să te opreşti până nu fluieră arbitrul. A fost acea greşeală de arbitraj dar nici noi nu am marcat. Am avut trei ocazii mari prin Moruţan şi Chitoşcă. E păcat că am pierdut acest meci. Urmează o deplasare la CFR, apoi vine Dinamo. După ce am primit golul am avut atitudine dar nu am reuşit să marcăm. Când tratezi meciul aşa, e greu să câştigi. Nu aveam voie să pierdem astăzi. E deranjant că în fiecare etapă sunt greşeli grave de arbitraj. Noi trebuie să o luăm de la zero pentru că ne aşteaptă două meciuri de foc”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Următorul meci al FC Botoşani va fi pe 15 octombrie, în deplasare, contra formaţiei CFR Cluj.