Tudor Anton, locul II la „Microbist de Romania”! (Video)

Primul show tv dedicat suporterilor i-a provocat pe cei mai înfocați fani din fotbal să lupte pentru titlul de „Microbist de România”, show filmat pe inisulele din Maldive.

Tudor-Ștefan Anton a reprezentat cu succes culorile clubului FC Botoșani terminând competiția pe locul 2 cu un total de 149 de puncte, titlul de suporter nr. 1 al țării revenind reprezentantului „U” Cluj, Rareş Gorcea.

Într-un concurs mai complicat decât Jocurile Olimpice, aşa cum este „Microbist de Romania”, concurenții au participat la nu mai puțin de 20 de probe. 10 probe au fost de echipă și au presupus testarea unor abilităţi foarte diferite, plus o calitate esențială: spiritul de echipă. Au jucat fotbal pe banc de nisip în cel mai frumos loc de pe pământ, dar şi fotbal de apă, într-o lagună absolut mirifică. Au ieșit la pescuit oceanic. Au participat la întrecerea de aruncat mingi printre steaguri, dar şi la cursa de skijet. Pe plajă, pentru concurenţii „Microbist de România” s-a inventat un sport nou, numit zidul amețiților, un mix între o lovitură liberă de la fotbal și piruetele de la patinaj artistic.

În competiţie au fost înscriși reprezentanţii suporterilor celor mai iubite cluburi de fotbal din țară: CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Rapid București, Petrolul Ploiești, „U” Cluj, Poli Timişoara și Farul Constanţa.

Clasamentul final :

– locul 2, cu 149 de puncte, i-a revenit lui Tudor Anton, susţinătorul echipei FC Botoşani”, ne pune la curent prezentatorul show-ului, Tudor Furdui, cel care le-a fost alături concurenţilor atât cu fluierul, cât şi cu vorbele de încurajare.

– locul 3, tot la egalitate de puncte (126) – Dan Buzărnescu, fan Universitatea Craiova şi Bogdan Cristian, suporterul Dinamo.

– locul 4 (121 de puncte) – adjudecat de Nicu Perifan, prietenul clubului Farul Constanţa;

– locul 5 (la egalitate, cu câte 115 puncte) – Luis Ţurcanu, fan Poli Timişoara şi Iulian Panciu, suporterul FCSB

Felicitări Tudor!