Stelian Cucu și Mihai Roman au luat parte la conferința de presă

Mijlocaşul Stelian Cucu, care va reveni după etapa de suspendare cauzată de cumulul cartonaşelor galbene, a declarat că nu ar fi o surpriză dacă FC Botoşani se va impune pe terenul liderului din play-out în meciul care va avea loc duminică de la ora 18:00 la Mediaş.

„Nu cred că pornim cu şansa a doua. Valoric suntem peste ei. Să luăm echipa pe fiecare compartiment şi vă zic că suntem mai valoroşi ca ei, chiar dacă am luat bătaie în prima etapă. Noi mergem la victorie la Mediaş. Ne bucurăm că revine Leo şi mergem înainte. Dacă pierdem la Mediaş va fi dificil să prindem locul şapte”, a declarat Stelian Cucu.

Mihai Roman vrea toate cele trei puncte la Mediaş. El şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Astra şi este pregătit pentru a intra în primul 11 la Mediaş.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă. Mediaşul s-a bătut până în ultimul moment pentru play-off. Individual nu spun cine ştie ce dar formează un grup unit, au demonstrate lucrul ăsta şi trebuie să dăm totul pe teren ca să scoatem cele trei puncte. Au un antrenor care ştie să-i motiveze. Nu este de speriat. Nicio echipă din Liga I nu este de speriat la ora actuală. De două zile m-am antrenat normal şi sunt ok”, a afirmat Mihai Roman.