Sebi Chitoșcă și Cătălin Golofca la conferința de presă înaintea partidei cu Dinamo

La conferința de presă înaintea meciului dintre FC Botoșani și Dinamo București din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano au fost prezenți mijlocașii Sebastian Chitoșcă și Cătălin Golofca.

„Sper să facem un joc bun ca echipă și să câștigăm. La fotbal poți să ai o perioadă de unu, doi, trei bună, alții doi, trei ani să nu exiști dar cu multă muncă și dorință sperăm să fie bine în continuare. Niciodată la fotbal nu ești titular definitiv sau rezervă definitivă. Cum ești în momentul respectiv, cum te pregătești antrenorul știe cel mai bine. Chiar dacă jocul lui Dinamo suferă putem profita de acest lucru, ideia este să avem încredere în noi, să muncim și după 90 de minute să luăm cele trei puncte.
Publicul să fie alături de noi, să simțim acest lucru pentru că trei, patru mii de oameni sunt alături de tine poți da mai mult în anumite momente când esti lipsit de forță. Te motivează, te ambiționează și cu siguranță alături de ei sperăm să facem jocuri bune. ”, a declarat Sebastian Chitoșcă, mijlocașul FC Botoșani.

„Dinamo și Botoșani sunt doua echipe bune dar ca și noi, și ei trec prin momente mai puțin bune. Am făcut meciuri bune dar din păcate nu am reușit să scoatem mai mult de un punct, avem nevoie de victorii si să cîștigăm acest meci. Am și eu nevoie de mai multe goluri dar din păcate nu sunt eficient în fața porții. Muncesc foarte mult, mă pregătesc foarte bine și sper să marchez…începând din meciul acesta. Anul trecut marcam din jumătate de ocazie, la un meci am ocazii mai puține, la altul ocazii mai multe și vreau să revin la forma de anul trecut, de asta mă pregătesc. E adevărat că ne-am pierdut din agresivitate dar nu-i poți cere lui Ongenda sau Fabbrini să facă faza defensivă excelent. Ei pe atac sunt letali, jucători foarte buni, chiar am rămas impresionat de ei, două transferuri foarte bune pentru FC Botoșani. De când sunt eu aici nu am început așa prost campionatul dar suntem încrezători, muncim mult și cu o victorie acum se vor schimba lucrurile. Nu sunt chiar așa de mulțumit în ultimele meciuri de public. Se vede că muncim, ne dăruim dar nu ne iese. La meciul cu Chiajna am început foarte bine, am primit un gol dintr-o fază fixă și apoi publicul a fost contra noastră. Nu mi se pare normal dar au și ei așteptări mari. Sperăm ca după meciul cu Dinamo să câștigăm, să ne aplaude și să ne bucurăm împreună cu ei că nu ne-am mai bucurat de mult. ”, a declarat mijlocașul botoșănean Cătălin Golofca.