Șapte jucători s-au alăturat echipei FC Botoșani (declarații)

FC Botoșani a organizat, joi dimineață, o conferință de presă în care i-a prezentat pe cei șapte jucători care au ajuns în această iarnă sub comanda lui Leo Grozavu.

Alberto Cobrea, portar: “Sunt bucuros că am venit la această echipă, am găsit un grup foarte unit, foarte ok, caractere deosebite. La momentul actual, în Liga I e foarte important să fie un grup unit ca aici. Sper să mi se ofere ocazia să demonstez ceea ce pot. Suntem apropiaţi unii de ceilalţi, condiţii destul de bune. Sper ca şi din punct de vedere financiar să fie totul în regulă, aşa cum a fost până acum. La absolut toate echipele sunt probleme financiare. Dacă cei din club vor reuşi să o ţină pe linia asta dreaptă, sunt convins că vom avea rezultate foarte bune”.

Răzvan Tincu, fundaş: “Pentru mine este a treia revenire la Botoşani. ca de fiecare dată m-am întors cu plăcere pentru că aici este a doua casă a mea. De grup nu se mai pune problema, îi cunosc pe toţi jucătorii, staff, conducere. Îmi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivul. Atâta timp cât avem şanse, îmi doresc să prindem play-off-ul dar depinde de mai mulţi factori şi nu doar de noi. Am găsit o echipă foarte bună, agresivă, care joacă foarte bine pe teren propriu. Trebuie să începe cu dreptul în meciul cu Chiajna”

Laurenţiu Buş, mijlocaş: “Mă bucur că am ajuns aici. Abia aştept să începem campionatul chiar dacă nu ştiu cât de practicabile vor fi terenurile. Îmi doresc să începem foarte bine primele două etape şi să câştigăm celel două meciuri de acasă. Eu îm doresc să fiu sănătos şi să fac treabă cât mai bună”

Bogdan Unguruşan, fundaş dreapta: “Pentru mine este un pas înainte prin prisma faptului că la Pandurii sunt problemele care sunt, Botoşaniul stă mai bine în clasament. Ca echipă şi din punct de vedere financiar, Botoşani este peste Pandurii. Eu cred şi sper că mai sunt şanse la play-off. Foarte importante sunt primele două etape. Este vital să le câştigăm. Eu cred”.

Alin Cârstocea, mijlocaş: “Sunt fericit că am ajuns aici. Cred că este un pas înainte pentru mine. Botoşaniul este una din echipele bune ale campionatului. Dacă începem bine, avem şansa noastră de a prinde play-off-ul”.