Răzvan Oaidă și Lorand Fulop au fost prezenți la conferința de presă

Mijlocașul Răzvan Oaidă și atacantul Lorand Fulop au fost prezenți la conferința de presă. Partida dintre FC Voluntari și FC Botoșani se va disputa duminică 20 mai, de la ora 17.00.

„Cu siguranță va fi un meci de luptă pentru că Voluntariul este disperat să facă puncte, sunt pe un loc de baraj și pentru ei orice punct contează. Va fi un meci de luptă, ne luptăm și noi cât putem, este oboseală, sunt multe meciuri în ultimele săptămâni. Am avut niște probleme la un picior și am făcut o recuperare de o săptămână dar acum am intrat normal la antrenamente și aștept să prin minute. S-a aprpiat și Sepsi de noi, mă bucur pentru ei dar sper să rămână pe locul nouă. O să se decidă meciul direct, ei azi joacă cu Juventus, se poate apropia la trei puncte și în meciul direct dacă făcem un meci bun putem stabiliza locul opt.”, a declarat Lorand Fulop, atacantul FC Botoșani.

„Cu siguranță este un meci important pentru noi, venim după o perioadă dificilă și aglomerată cum s-a și văzut în ultimul meci. E important să facem un joc bun și mai important este să luăm cele trei puncte. Noi ne gândim la victorie, o să facem un meci în care să atacăm, va fi greu deoarece este o echipă agresivă, au nevoie de puncte și va fi un meci dificil. Au jucători foarte experimentați, Sânmârtean, Marinescu, Cernat și nu mă așteptam să fie într-o așa situație. La început de campionat aveau un obiectiv destul de îndrăzneț și se pare că s-au pierdut pe drum. I se poate întâmpla oricărei echipe, important este să luăm noi cele trei puncte. Cum a spus și Lori (n.r. Lorand Fulop) vom avea meci direct cu Sepsi, acolo va fi un derby de locul opt din play-out, este o echipa care s-a îmbunătățit foarte mult dar sperăm să câștigăm. Eu sunt un tip pozitiv și încerc să mă gândesc numai la bine, nu la retrogradare. Mai sunt patru meciuri și încercăm să jucăm la victorie.”, a declarat Răzvan Oaidă la conferința de presă.