Răzvan Oaidă și Andrei Chindriș prezenți la conferința de presă (VIDEO)

”Va fi un meci cu miză, extraordinar de frumos cu o presiune aparte. Este o finală, nu va fi ușor, vom simți din plin presiunea dar până la urmă asta este viața de fotbalist. Fără presiune nu poți ajunge la un nivel înalt. Ne dorim extraordinar de mult să câștigăm acest meci și să fim în Playoff. Nu am amintiri plăcute deloc de la meciul cu Viitorul, se putea întâmpla oricui, consider că toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Nu o iau ca pe o răzbunare, la cel moment a fost frustrant dar la un meci de fotbal se putea întâmpla oricui.
Băieții au făcut o treabă extraordinară, foarte serioși , foarte concentrați și abia așteptăm meciul. Sunt foarte pozitiv în ceea ce privește vestiarul și atitudinea noastră. Probabil au prima șansă și este normal pentru că au câștigat un campionat, sunt jucători care evoluează pentru naționala României, naționala U21 și acesta este motivul pentru care pleacă cu prima șansă. Nouă ne convine lucrul acesta, rămânem modești, muncitori și mergem încrezători că putem lua cele trei puncte și să ne calificăm în Playoff.
Referitor la accidentarea mea și al lui Ianis nu s-a dat nici cartonaș galben, nici fault, se poate întâmpla pentru că suntem cu toții oameni și putem greși. A fost o intrare criminală și nu s-a sancționat dar asta nu mă privește pe mine.
Nu cred că în momentul acesta este un lucru mai mare decât de a juca cu Botoșaniul în Playoff. Este o dorință pe care o pot îndeplini și cu toții vom munci pentru acest lucru. Ar fi extraordinar pentru noi, pentru oraș, pentru club să fim acolo.”, a declarat Răzvan Oaidă.

 

”Sunt puține emoții dar așa este când e un meci important, cu miză, trebuie să facem față emoțiilor să facem într-un fel să fie pozitive să ne concentrăm mai bine la joc. Sunt șanse egale, e un meci de fotbal în care se poate întâmpla orice dar i-am putea surprinde prin determinare”, a declarat Andrei Chindriș.