Prețurile biletelor pentru partida FC Botoșani – FCU Craiova 1948

➡ Prețuri bilete: 20 lei (peluze), 40 lei (tribune)
➡ Program casa de bilete: J-S: ora 12.00 – 18.00, D: 10.30 – 19.00
⚠ Din cauza scenariului roșu la nivelul municipiului accesul la partidă este limitat la 30% din capacitate stadionului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție.
⚠ Toți suporterii au obligația de a avea la intrarea în stadion certificatul verde (se descarcă de aici – https://certificat-covid.gov.ro/login).

În incinta stadionului Municipal au acces:

 Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
 Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.
 Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
 Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore nu se aplică în cazul copiilor care au vârstă mai mica sau egală cu 6 ani.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente:

 act de identitate (CI, pasaport)
 dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare). Dovada poate fi descărcată în format electronic accesând link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login.
 copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 180 de zile de la data vindecării,
 rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
 rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).