Play-out – Etapa 1: FC Botoșani 0-0 Juventus București

FC Botoșani a început play-out-ul de pe prima poziție cu 20 de puncte în timp ce Juventus este pe ultimul loc cu doar 6 puncte. Elevii lui Costel Enache au terminat la egalitate, scor 0-0, la fel ca precedentul meci dintre cele două echipe.

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Plămadă, Mușat – Tincu, Cucu – Roman, Moruțan, Chitoșcă (41 Golofca) – Axente

Rezerve: Pap, Burcă, Acsinte, Rodriguez, Oaidă, Golofca, Golubovic

Juventus: Drăghia – Kardes, Leca, Walace, D. Popescu – V. Gheorghe, Koffi, Băjenaru – Drăghici, M. Constantinescu, Ciobanu

Elevii lui Costel Enache au pus stăpânire pe mijlocul terenului dar în primele 10 minute nu și-a creat nicio ocazie de gol. Meciul este unul de Liga a 2-a, cu o echipă FC Botoșani incapabilă să-și creeze ocazii și cu Juventus care se mulțumește cu un rezultat de egalitate. Prima șansă de gol a meciului a fost în minutul 23. A fost o centrare de pe stânga, Roman a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Drăghia. Patru minute mai târziu, Axente șutează din interiorul careului dar Drăghia respinge în corner. Chitoșcă execută cornerul, Plămadă reia cu capul iar portarul oaspeților respinge peste poartă.

Prima ocazie a reprizei secunde vine în minutul 47. Mușat execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri dar Drăghia respinge. În minutul 54, Roman centrează pe 6 metri, Golofca reia cu capul, Drăghia respinge în față dar Golubovic nu reușește să reia pe poartă. Trei minute mai târziu, M. Constantinescu scapă spre poartă după o gafă a defensivei botoșănene dar Cobrea ajunge înainte la minge. În minutul 72, Golofca ratează incredibil din 3 metri, cu poarta goală. În minutul 83, oaspeții puteau marca prin Vasile Gheorghe dar Cobrea își salvează echipa. Un minut mai târziu, Golofca șutează din marginea careului dar mingea lovește bara.

Finalul jocului aparține botoșănenilor iar în minutul 89, Roman ratează și el incredibil. În prelungiri, oaspeții au tras de timp și au reușit să plece de pe Municipal cu un punct.