Olimpiu Moruțan: ”Mi-am dorit acest gol de când am venit la Botoşani”

Olimpiu Moruţan (18 ani) a reuşit primul gol în Liga 1 în partida câştigată de FC Botoşani în faţa formaţiei Viitorul Constanţa. La finalul partidei suporterii botoşăneni i-au scandat numele iar Gică Hagi l-a felicitat şi l-a încurajat.

Talentatul fotbalist botoşănean este în topul paselor de gol în acest sezon iar contra Viitorului a reuşit să marcheze primul gol. El spune că nu mai vorbeşte de transferuri şi că îşi doreşte să joace cu FC Botoşani în play-off.

“Mi-am dorit acest gol de când am venit la Botoşani dar acum a venit golul, în meciul cu Viitorul. Mă bucur foarte tare că mi-am ajutat echipa să câştige şi am ieşit cu cele trei puncte de pe teren. Mergem la Mediaş să facem o partidă mult mai bună ca în seara asta şi să încheiem turul cu o victorie. Sunt foarte fericit de ceea ce mi-a spus domnul Hagi, a fost cel mai bun fotbalist român şi îi mulţumesc pentru încurajări. Sunt foarte fericit. Sper să marchez mai multe goluri în acest sezon şi să-mi ajut echipa. Am un moral foarte bun şi sunt foarte fericit în momentul de faţă. Nu mai vorbesc de transfer, vreau să ajung cu FC Botoşani în play-off şi să facem fericiţi toţi suporterii”, a spus Olimpiu Moruţan.