Ionuț Badea: „Până la urmă, era un meci greu de câștigat, în fața unui adversar care nu se bate pentru același obiectiv cu noi”

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești Facebook

Principalul grupării argeșene, Ionuț Badea a declarat la finalul partidei că meciul era greu de câștigat și că jucătorii lui au comis multe erori individuale.

”O primă repriză foarte proastă a noastră. Nu am avut posesie astăzi și nici nu am alergat. E aproape imposibil așa. Am întâlnit o echipă bună, și individual, și ca joc. Prefer să rămân cu repriza a doua. În prima repriză ne-am prezentat slab, am foarte multe semne de întrebare pe care trebuie să le rezolv până la următorul meci. Deși eram echipa care încercam să conducem jocul și am făcut asta în play-off-ul Ligii 2, astăzi trebuia să prindem o zi foarte bună ca să emitem pretenții. La pauză am schimbat ca să dinamizăm mai mult. Am comis erori individuale, la poziția față de minge și adversar. Lucrăm la asta. Din păcate, trebuie să lucrăm mai mult, mai des. Totuși, important e ca jucătorii să rămână și cu ceva bun. Până la urmă, era un meci greu de câștigat, în fața unui adversar care nu se bate pentru același obiectiv cu noi”, a spus Badea.