Mass-media

FC Botoșani anunță că a început perioada de acreditare pentru noul sezon competițional de Liga 1 Casa Pariurilor, partide pe care roș-alb-albaștrii le vor disputa pe Stadionul ”Municipal”, din Botoșani. Cererile de acreditare nominale însoţite de o copie a legitimaţiei de serviciu trebuie trimise pe e-mail la 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠@𝐟𝐜𝐛𝐨𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧𝐢.𝐫𝐨 până luni, 12 iulie 2021.

Accesul reprezentanţilor mass-media la partidele organizate de FC Botoşani în Liga 1 şi Cupa României este permis doar cu acreditări de presă emise de clubul nostru pentru sezonul competiţional 2021-2022.

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:

  1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Reprezentanții mass-media care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente:

  • actul de identitate (CI, pasaport)
  • dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).