Marius Croitoru: „Nu am nici cea mai mică teamă, știu ce pot să fac împreună cu băieții”

În cadrul conferinței de presă de astăzi în care FC Botoșani și-a prezentat achizițiile verii, a fost prezentat oficial și noul antrenor al echipei, Marius Croitoru. El s-a declarat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și spune că nu îi este teamă de un eventual eșec la debutul în cariera de antrenor.

Marius Croitoru

Pentru mine este o onoare să antrenez FC Botoșani. Toate discuțiile din momentul în care am plecat de aici, au fost să mă reîntorc. Nea Valeriu știa exact ceea ce vreau eu să fac în viață și mi-a oferit această oportunitate. Nu am nici cea mai mică teamă, știu ce pot să fac împreună cu băieții. Rămâne să demonstrăm. Nu va fi ușor dar nu am nici cea mai mică teamă. A fost o perioadă bună de pregătire, au fost rezultate care m-au mulțumit la câteva meciuri. Am căutat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Am avut un lot foarte numeros, am avut 10-11 jucători U21 pe care a trebuit să-i rulez ca să văd pe cine mă pot baza. Mi-am schițat un prim 11. Au plecat foarte mulți jucători dar încerc să merg pe scheletul vechi de jucători, pe nucleul de bază. Avem câteva posturi pe care nu am reușit să le acoperim în totalitate

Din conducerea tehnică a lui Marius Croitoru vor face parte secunzii Adrian Iordache și Alin Bejan, antrenorul cu portarii, Alin Bordeianu, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici și directorul tehnic Mihai Ciobanu.