Marius Croitoru: „Băieții au jucat extraordinar de bine, au făcut ce le-am spus” (video)

Marius Croitoru și-a început cu dreptul cariera de antrenor. A remizat în prima etapă cu Astra iar astăzi a învins cu 4-1 pe FC Voluntari. În primele două meciuri, FC Botoșani a practicat un joc ofensiv și a marcat șase goluri.

Marius Croitoru a spus la finalul partidei că a pregătit la victorie meciul cu FC Voluntari și era convins că va întoarce rezultatul după golul marcat de Laidouni.

„Înaintea meciului le-am spus băieților că nu mă gândesc decât la victorie. Ei trebuie să înțeleagă că indiferent cu cine jucăm, scopul principal este a da un gol mai mult ca adversarul. Chiar dacă am început cu un moment mai slab, un 11 metri corect probabil acordat. Eram departe și nu am văzut. Când pregătești pentru a marca gol, nu aveam nici cea mai mică teamă că nu voi întoarce. Băieții au jucat extraordinar de bine, au făcut ce le-am spus. Am mai avut câteva ocazii, din păcate nu am reușit să marcăm. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că suntem o echipă în formare, am pierdut mulți jucători în această vară. Nu e ușor să înlocuiești șase jucători foarte buni”, a spus Marius Croitoru.