Marius Croitoru: „Am dominat clar, o evoluție superbă a băieților, meritul este în totalitate al lor”

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a anunțat că nu mai acceptă ca Poli Iași să mai joace pe Municipalul din Botoșani, meciurile considerate pe teren propriu. El consideră că nu mai trebuie tolerați acei huligani care au bătut suporterii botoșăneni aflați la tribuna 2.

“Oamenii din Botoșani au dat dovadă de multă educație și bun simț. I-am invitat la noi acasă, i-am pus la masă și am dat dovadă că suntem niște caractere. Ei au venit și au făcut ce au făcut în tribună. Să le fie rușine. Este o pată pe obrazul Politehnicii. Nu ai voie să intri la cineva în casă, te primește cu brațele deschise, te pune la masă și îți bați joc de acea casă. Nu se va mai întâmpla așa ceva. Cel puțin cât voi fi eu aici. Nu voi mai fi de acord să joace Iașiul aici. Nu e normal să ai copii, soții, mame în tribună și să vadă… Este o lipsă de educație și de bun simț. Afară stau unul lângă altul în tribune la derby. Trebuie să te porți ca animalele? Ca sălbaticii? Să le fie rușine pentru ce au făcut. A fost o petrecere care din păcate pentru ei, nu a venit nașul”, a spus Marius Croitoru.

Cât privește jocul, Marius Croitoru spune că atitudinea a făcut diferența.

“A fost o victorie clară. Nu cred a stat sub semnul întrebării. Am dominat clar, o evoluție superbă a băieților, meritul este în totalitate al lor. În România nu face diferența altceva decât atitudinea. Când ai atitudine, te poți bate cu oricine. Avem valoare, avem jucători cu calitate și nu ne lipsește decât atitudinea. Ați văzut cine ne-a bătut. Ne-au bătut sau ne-au luat puncte echipe mai slabe ca noi. Diferența a făcut-o atitudinea și nu valoarea”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.