Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Marius Croitoru: „Ne-au surprins puțin, ne-au atacat” – FC Botoșani

Marius Croitoru: „Ne-au surprins puțin, ne-au atacat”

FC Botoșani a remizat cu Sepsi, scor 1-1, într-un meci în care echipa din Sf. Gheorghe a avut mai multe șanse de a marca. Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a spus la finalul meciului că echipa pe care o pregătește are probleme atunci când este atacată.

„Nu mi-am dorit X-ul dar din nefericire pentru noi atât s-a putut. A fost o primă repriză dominată de ei, cu ocazii, cu contraatacuri. A doua repriză a fost a noastră, au mai mai avut câteva contraatacuri când puteau să câștige iar pe final puteam câștiga și noi. Cred că e cea mai bun primă repriză a celor de la Sepsi. Ne-au surprins puțin, ne-au atacat. Noi nu suntem o echipă care să știm să preluăm din atacurile adversarului. Suntem o echipă care atacăm iar atunci când suntem puși în dificultate, ne dezechilibrează”, a spus Marius Croitoru.