Liviuc Ciobotariu: „Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii”

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, Liviu Ciobotariu a spus că a fost o victorie cu șansă dar o victorie foarte importantă. El a fost foarte inspirat cu introducerea lui Fraisl. A vrut să-i dea o șansă austriacului iar acesta a jucat foarte bine.

“În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte. Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bun, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Imediat după înfrângerea pe care FC Botoșani a suferit-o în derby-ul Moldovei cu Poli Iași, Liviu Ciobotariu, a avut un discurs dur în vestiar.

„Cine nu crede în victorie la Sf. Gheorghe să ridice mâna. Nu mă supăr, dar nu face deplasarea, nu se urcă în autocar și rămâne acasă să se pregătrască pentru meciul cu FCSB și e titular. Promit că nu mă supăr, dar eu la Sepsi am nevoie de luptători, de gladiatori, de caractere, de jucători care cred doar în victorie”, a declarat principalul botoșănean.