Liviu Ciobotariu: „Suntem în situație dificilă din punct de vedere al moralului și punctelor”

După eșecul înregistrat la Mediaș cu Gaz Metan, scor 2-0, FC Botoșani a ajuns la două puncte de baraj, loc pe care se află Hermannstadt, echipă ce va veni pe „Municipal” sâmbătă, 13 aprilie de la ora 18:30.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al formației botoșănene a recunsocut că situația devine una îngrijorătoare pentru elevii săi.

„Ai emoții când te afli la două puncte de baraj, clar. Dar e îngrijorător că nu reușim să ne revenim chiar dacă azi nu am făcut un joc rău. A doua repriză ne-a aparținut în totalitate, dar continuăm seria greșelilor personale, primim gol din fază fixă lucrată și studiată la antrenamente, pregătită, apoi, la ultima fază, la fel, greșeală copilărească. Nu ai voie să faci așa greșeli la nivelul ăsta. Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din play-out. Rezultatul este exagerat, puteam să egalăm, suntem în situație dificilă din punct de vedere al moralului și punctelor. Să ne adunăm cât mai repede și să începem să câștigăm, că aici, chiar dacă am pierdut în fața unei echipe foarte bune, și fac o paranteză aici, nu e întâmplator că are 4 victorii din 4 meciuri, din punctul meu de vedere, poate să joace lejer în play-off, dar noi suntem într-o situație dificilă și trebuie să ne trezim cât mai repede”, a declarat Liviu Ciobotariu.