Liviu Ciobotariu: „Noi meciul acesta trebuie să-l jucăm cu inima” (video)

FC Botoșani va întâlni luni după amiază, începând cu ora 17.30, pe Municipal, pe Dunărea Călărași, echipă aflată pe loc de retrogradare. Liviu Ciobotariu a declarat în cadrul conferinței de presă că victoria este obligatorie și că partida trebuie jucată cu inima.

„Ne așteaptă un joc foarte important, întâlnim o echipă schimbată față de ultimul joc pe care l-am disputat aici contra lor, o echipă care a făcut transferuri importante cu jucători care au jucat la un nivel bun cum ar fi Enache, Filip, Iancu. Noi am început ezitant acest Playout cu un meci egal și cu o înfrângere. Ca să ieșim din această situație pentru mine este clar, trebuie să câștigăm pentru moralul echipei. Suntem conștienți că acest joc ne poate redresa, avem nevoie de cele trei puncte indiferent cum le obținem, mă refer la jocul nostru.
La meciul cu Călărași vreau să văd altă echipă care este responsabilă atât pe fază defensivă cât și pe fază ofensivă, o echipă matură, au demostrat că au calitate, că au valoare, vreau să văd o echipă concentrată. Trebuie să fim conștienți că în Playout jocurile se câștigă cu inima. Am jucători buni, de calitate, cu personalitate.
Va fi un Playout destul de disputat, echipe sunt valoric echilibrate, la puncte suntem apropiate una de cealaltă așa că trebuie să ne schimbăm atitudinea față de meciurile pe care le-am avut de când a început Playout-ul pentru ca din punctul meu de vedere am apărut ca o echipă boemă, visătoare. Noi meciul acesta trebuie să-l jucăm cu inima pentru că avem nevoie de cele trei puncte”, a declarat principalul de pe banca botoșăneană, Liviu Ciobotariu.