Liviu Ciobotariu: „Fiecare jucător în parte este conştient de miza jocului” (VIDEO)

Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc. Din punctul nostru de vedere, băieţii sunt foarte motivaţi. Nu numai eu îmi doresc să câştigăm jocul cu FCSM, ci şi jucătorii, şi suporterii noştri minunaţi, care sunt convins că, dacă vom reuşi să câştigăm, le vom face o mare bucurie având în vedere faptul că FC Botoşani nu a câştigat niciodată împotriva FCSB.

Va fi un joc destul de greu pentru noi. Întâlnim poate cea mai titrată echipă din România, o echipă puternică, o echipă foarte echilibrată în toate compartimentele, care nu mai are nici un fel de prezentare. Au un moral bun. Şi ei vin după o victorie şi după un joc foarte bun cu Viitorul. Au câştigat cu 2-0 pe fondul unui joc foarte bun, dar noi jucăm acasă. Într-un fel noi suntem datori faţă de suporterii noştri, pentru că jocul pe care l-a disputat acasă cu Poli Iaşi a fost foarte greu de gestionat pentru noi.

Sunt convins că echipa o să arate foarte bine la ora jocului, din toate punctele de vedere, şi fizic, şi motivaţional, suntem pregătiţi să facem un rezultat pozitiv cu FCSB.

Fiecare jucător în parte este conştient de miza jocului. Jucătorul în momentul în care joacă cu echipe de top şi trebuie să recunoaştem că FCSB este o echipă de top, se automotivează, îşi doreşte să dea cel mai bun randament. Este normal. Toţi jucătorii îşi doresc să câştige împotriva echipelor mari, în special jucând acasă, unde sper să avem susţinerea suporterilor.

Ne dorim foarte mult, dar va fi un joc foarte greu. Trebuie să fim foarte bine organizaţi, trebuie să facem cât mai puţine greşeli, pentru că, în momentul în care joci cu o echipă de talia FCSB, orice greşeală te costă şi este greu de remontat.

Determinarea şi dorinţa de victorie vă asigur că o să le avem.

Toate lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo. Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo. Deci … Se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo. Este clar că între Dinamo şi FCSB este o rivalitate de foarte mult timp. Acum eu sunt la FC Botoşani, îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm, în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru că nu am reuşit să câştigăm niciodată contra lor. Putem intra dacpă vreţi în istorie, nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet ca fiind jucătorii care au câştigat prima dată împotriva FCSB. Ne dorim lucru acesta, dar jocul va fi foarte greu pentru noi. Suntem încrezători în forţele noastre. Important este să fim pregătiţi la ora jocului.