Liviu Ciobotariu: „E posibil să dau șansă și altor jucători să joace”

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu FC Hermannstadt de marți ora 18:30 din cadrul rundei a XII-a a play-out-ului Ligii 1 că elevii săi sunt pregătiți să obțină un rezultat pozitiv în acest meci.

„Vrem să profităm de momentul bun pe care îl traversăm și să continuăm seria rezultatelor pozitive. Nu vom merge în excursie, nu vom merge să vizităm Sibiul. E posibil să dau șansă și altor jucători să joace însă indiferent de cine va fi pe teren, echipa va arăta bine și va lupta pentru a obține un rezultat poizitiv. Nu vă ascund faptul că ne gândim chiar să terminăm mai sus acest play-out. Pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie ca noi în primul rând să acumulăm în continuare puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Pentru acest joc, principalul formației botoșănene a deplasat un lot numeros, numai puțin de 20 de jucători, urmând a se decide asupra primulul 11 și a lotului de 18 fotbaliști după ultimul antrenament al echipei.