Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Leo Grozavu:”Se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş” – FC Botoșani

Leo Grozavu:”Se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş”

Leo Grozavu s-a arătat foarte deranjat de speculaţiile care s-au făcut şi a declarat că FC Botoşani nu a intrat în acest jocuri de culise.

“Vreau să-i întreb pe cei de la Bucureşti, ce rezultat ar trebui ca să fie mulţumiţi. Ca să facem rezultatul ăla. Cred niciunul. Botoşaniul, niciodată nu a intrat în asemenea jocuri. Am avut multe oferte de a o lăsa mai moale şi niciodată nu am cedat. Construcţia mea ca om nu îmi permite să fac asta. Am fost deranjat de ceea ce a apărut la anumite posturi de televiziune, se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş. Nu e normal ceea ce se întâmplă în România, din păcate nimeni nu plăteşte. Indiferent ce se va întâmpla, vor exista speculaţii. Dacă bate Botoşaniul, vor spune că a tras pentru Timişoara şi Chiajna. Dacă bate Pandurii, vor spune că s-a lăsat Botoşaniul. Aceste lucruri fac foarte rău spectacolului fotbalistic, foarte rău suporterilor.

Nu e uşor. V-am spus că de atunci de când am câştigat la Tg. Mureş ei sunt cu gândul la vacanţă. Poate e şi vina mea pentru că le-am spus că au realizat unul dintre obiective, acela de a fi şi la anul în Liga I. Nu trebuia să le spun acest lucru. Dacă analizăm puţin, în general Botoşaniul a jucat mult mai bine sub presiune decât atunci când a fost relaxată. De fiecare dată când am fost cu sabia deasupra capului, am găsit resurse nebănuite şi ne-am mobilizat fantastic”, a declarat Leo Grozavu.