Leo Grozavu:”Se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş”

Leo Grozavu s-a arătat foarte deranjat de speculaţiile care s-au făcut şi a declarat că FC Botoşani nu a intrat în acest jocuri de culise.

“Vreau să-i întreb pe cei de la Bucureşti, ce rezultat ar trebui ca să fie mulţumiţi. Ca să facem rezultatul ăla. Cred niciunul. Botoşaniul, niciodată nu a intrat în asemenea jocuri. Am avut multe oferte de a o lăsa mai moale şi niciodată nu am cedat. Construcţia mea ca om nu îmi permite să fac asta. Am fost deranjat de ceea ce a apărut la anumite posturi de televiziune, se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş. Nu e normal ceea ce se întâmplă în România, din păcate nimeni nu plăteşte. Indiferent ce se va întâmpla, vor exista speculaţii. Dacă bate Botoşaniul, vor spune că a tras pentru Timişoara şi Chiajna. Dacă bate Pandurii, vor spune că s-a lăsat Botoşaniul. Aceste lucruri fac foarte rău spectacolului fotbalistic, foarte rău suporterilor.

Nu e uşor. V-am spus că de atunci de când am câştigat la Tg. Mureş ei sunt cu gândul la vacanţă. Poate e şi vina mea pentru că le-am spus că au realizat unul dintre obiective, acela de a fi şi la anul în Liga I. Nu trebuia să le spun acest lucru. Dacă analizăm puţin, în general Botoşaniul a jucat mult mai bine sub presiune decât atunci când a fost relaxată. De fiecare dată când am fost cu sabia deasupra capului, am găsit resurse nebănuite şi ne-am mobilizat fantastic”, a declarat Leo Grozavu.