Leo Grozavu: ”Voi face un 11 competitiv care să dea totul pe teren la Chiajna”

După înfrângerile de la Voluntari şi de pe teren propriu în faţa formaţiei Poli Iaşi, FC Botoşani vrea toate cele trei puncte la Chiajna. Chiar dacă punctele nu mai au mare importanţă pentru FC Botoşani, Leo Grozavu intenţionează să folosească jucătorii de bază.

„Nu pot să mă duc înaintea meciului să le spun băieţilor să se dea la o parte, să câştige Chiajna şi să rămână în prima ligă. E clar că ne dorim să jucăm şi să obţinem un rezultat pozitiv pentru că avem ultimele două rezultate negative şi nu e plăcut. Voi face un 11 competitiv care să dea totul pe teren la Chiajna. Nu cred că e ameninţat locul 10, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Leo Grozavu.

O victorie la Chiajna vrea şi Olimpiu Moruţan care spune că formaţia ilfoveană nu va retrograda din cauza echipei FC Botoşani ci pentru că a avut rezultate slabe în acest sezon.

„Cei de la Chiajna vor trage foarte mult, vor veni peste noi dar noi mergem cu prima echipă şi ne vom lupta pentru cele trei puncte. Dacă câştigăm ei s-ar putea să retrogradeze. Noi nu retrogradăm echipe. Noi jucăm doar la victorie. Nu vreau să vorbesc de arbitraj. Vom vedea ce va fi”, a spus Olimpiu Moruţan.