Leo Grozavu: ”Trebuie să vadă şi conducătorii noştri că fotbalul se face cu investiţii”

Leo Grozavu a venit la conferinţa de presă foarte dezamăgit şi a recunoscut că mulţi dintre elevii săi nu au valoare de Liga I. El a transmis şi un mesaj către conducătorii clubului că nu se poate face fotbal cu jucători fără valoare.

“Ca de fiecare dată, jocurile le pregătim să câştigăm dar trebuie să şi putem. Nu sunt multe de spus. Ştiam la ce să ne aşteptăm. Prima oară când am greşit, am primit gol. Ai nevoie de jucători care pot să facă diferenţa în ultimii 20 de metri. I-am pus în foarte multe momente în dificultate dar ai nevoie de altceva. Dacă doar o pasăm şi nu găşim soluţii. Acolo vine inventivitatea. Trebuie să vadă şi conducătorii noştri că fotbalul se face cu investiţii. Am făcut un fotbal cu low-cost. Nu puteam să ne propunem mai mult, chiar dacă lumea e dezamăgită. Nici eu nu mă pot schimba, să stăm pe două linii şi să speculăm pe contraatac dar şi pentru asta îţi trebuie un anumit tip de jucători. Cei de la Iaşi au jucători cu mai multă experienţă. A tras primul şut la poartă, primul gol. E sută la sută pragmatism. Aici se face diferenţa. Noi am tras în portar sau pe lângă poartă. Au jucători mai cu calitate.

Există dezamăgirea a tot ceea ce s-a întâmplat, măcar din iarnă şi până acum. Ca să nu spun mai demult. Nu vreau să intru în amănunte că nu e cazul. Nu e uşor să lucrezi cu jucători care în permanenţă spun acelaşi lucru, sunt nemulţumiţi. Şi eu sunt în aceeaşi situaţie. E foarte greu de lucrat cu ei. Nu mai sunt generaţiile trecute când partea financiară venea ca o consecinţă a meseriei. Acum, banii sau viaţă. Ei vorbesc între ei dar mie nu mi-a spus nimeni că vrea să plece. Va trebui să se facă o analiză, o strategie”, a declarat Leo Grozavu.