Leo Grozavu: ”Nu e usor în România să termini patru campionate pe banca unei echipe”

Meciul cu Pandurii Tg. Jiu a fost ultimul pentru antrenorul Leo Grozavu, pe banca tehnică a echipei FC Botoşani. Atât la începutul meciului cât şi la final, tehnicianul a fost aplaudat de suporteri iar galaria i-a mulţumit cu un banner afişat.

„Nu Leo Grozavu a castigat meciu, ci FC Botosani. Ma bucur ca am castigat astazi. Ma bucur pentru baieti pentru ca au terminat campionatul cu o victorie. Era important si pentru ei asta. Am avut multe momente in care jocul nu a functionat cum mi-as fi dorit. A fost foarte greu de gestionat acest final de campionat. Nu e usor in Romania sa termini patru campionate pe banca unei echipe. Multumesc Botosaniului ca mi-a dat sansa sa antrenez in prima liga. Ma bucur ca am reusit si eu sa-i rasplatesc asa cum am putut, iar de acum viata merge inainte pentru fiecare”, a spus Leo Grozavu.

În timpul conferinţei de presă de la finalul meciului cu Pandurii, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a venit şi i-a oferit lui Leo Grozavu, un tricou cu semnăturile jucătorilor şi bannerul afişat de galerie. De asemenea, un tricou cu semnăturile jucătorilor a primit şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici care a decis să plece împreună cu Leo Grozavu.