Leo Grozavu: „Indiferent cine va intra pe teren, voi alinia o echipă care să câştige jocul”

Prezent astăzi la conferința de presă în vederea partidei cu Pandurii Tg. Jiu, de duminică, ora 13:30, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a ţinut să-şi avertizeze elevii că vor avea o misiune foarte grea pentru a obţine victoria contra gorjenilor şi le-a cerut jucătorilor concentrare maximă.

„Meciul cu Pandurii este din punctul meu de vedere unul foarte dificil. Am apucat să-i analizez puţin pe cei de la Pandurii şi am tras deja unele semnale de alarmă. Sper că toată lumea e concentrată şi conectată la importanţa acestui joc. Vreau să trecem peste aprecierile pe care le-am primit mai mult sau mai puţin justificate după meciul cu Dinamo. Până la urmă a fost un meci pierdut şi vreau ca toată lumea să fie în alertă maximă pentru că ne aşteaptă o partidă dificilă. Chiar dacă adversarii noştri au obţinut doar un punct în aceste trei etape, au cam pus probleme adversarilor, au avut momentele lor foarte bune de joc în care puteau să schimbe soarta jocurilor. Nu vreau să creadă cineva că ne aşteaptă o partidă facilă.

Mă gândesc să introducem şi jucători mai proaspeţi care au şi ei nevoie să joace, să rămână în priză, pentru că până la urmă totul se va decide în acel play-out. Asta nu însemană că nu ne interesează să câştigăm jocul cu Pandurii. În schimb trebuie ca toată lumea să aibă minute de joc pentru că atunci când se apelează la ei trebuie să răspundă prezent şi să dea cel mai bun randament. Oricum, indiferent cine va intra pe teren, voi alinia o echipă care să câştige jocul, nu voi face experimente doar de dragul de a le face”, a declarat Leo Grozavu.