Leo Grozavu: ”Felicitări băieţilor. Au făcut o partidă fantastică”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a ţinut să-şi felicite elevii şi să mulţumească publicului pentru felul în care au încurajat echipa în meciul cu CFR Cluj, scor 3-1. Tehnicianul botoşănean spune că această echipă mai are nevoie de timp pentru a evolua aşa cum îşi doreşte el.

“Felicitări băieţilor. Au făcut o partidă fantastică. Am avut un început cu multe sincope dar nu datorate nouă. CFR avea două meciuri oficiale jucate iar noi niciunul. Am pierdut o serie de jucători foarte importanţi dar sunt extraordinar de fericit, am făcut o partidă foarte bună, am mai avut două-trei situaţii mari de a marca. Vreau să mulţumesc publicului. Am intrat mai greu, o serie de jucători nu au ritm de joc. Gabi Vaşvari nu s-a antrenat în ultimele două săptămâni. La 3-1 cu CFR nu pot decât să fiu decât mulţumit. Vom vedea unde mai avem de lucrat. O să mai treacă 5-6 etape până ce Astafei şi Herghelegiu vor înţelege ce ne dorim noi. Am câştigat abia un meci. La Voluntari va fi dificil. Ne dorim să facem un rezultat bun. După patru-cicni etape vom estima unde ne situăm.

E primul meci oficial pentru noi, normal ca am intrat mai greu in joc, au fost o serie de jucatori care nu aveau ritmul de joc. Dupa trei patru jocuri Botosaniul va fi acea echipa care se duce peste adversar indiferent ca joaca in deplasare sau acasa. Nu avem vreo presiune suplimentara, incercam sa facem acelasi fotbal spectaculos, nu sa dam un gol si sa incercam sa ne aparam, stim sa atacam, avem jucatori in acest sens. Una peste alta a fost un joc linistit. Nu pot decat sa fiu multumit la general, au facut efort.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.