Leo Grozavu: ”Din păcate ne-a lipsit luciditatea”

Antrenorul principal al FC Botoşani este mulţumit doar de evoluţia elevilor săi din repriza secundă a meciului cu Chiajna. Leo Grozavu consideră elevii săi puteau întoarce rezultatul dar le-a lipsit şansa şi luciditatea.

Au fost două reprize diferite. O primă repriză în care am intrat foarte greu în ritm, nu am avut agresivitate şi nu am pus presiune pe adversar aşa cum mi-aş fi dorit. Am primit acel gol la o fază stupidă, o intervenţie stupidă. Ne-am îngreunat situaţia. A doua repriză am ieşit altfel, mai montaţi, am schimbat un pic şi aşezarea. Jucătorii au înţeles că e nevoie de alt tip de efort, de altă atitudine. Am avut o a doua repriză bună, spre foarte bună. Din păcate ne-a lipsit luciditatea. Dacă aveam mai multă şansă, mai multă linişte, puteam să le transformăm în gol. I-am dominat clar pe cei de la Chiajna.

Miron este un jucător tânăr. Nu vreau să-i iau apărarea. Sper să înveţe. Are şi el scurtcircuite pe care nici eu nu le înţeleg. Din păcate, ăştia suntem. Jucătorii valoroşi costă mult. Noi jucăm cu jucători care trebuie să crească. De când am venit din Turcia nu am reuşit să facem nici măcar un antrenament pe un teren normal şi s-a văzut că am suferit în prima repriză. În ultimele două amicale din Turcia echipa a jucat foarte bine, cuplul de fundaşi a fost Miron – Cucu iar adversarii nu şi-au creat nicio ocazie. Astăzi a fost o greşeală care ne-a costat foarte mult. Sperăm să-şi revină Miron, să înţeleagă…Dacă nu, vom găsi soluţii, a declarat Leo Grozavu.