Laurențiu Buș și George Miron optimiști în privința următoarelor etape

Fundașii FC Botoșani, Laurențiu Buș și George Miron au fost la conferința de presă și au prefațat partida cu Juventus București. Aceștia au încredere că echipa se poate bate la un loc de Playoff și că calendarul competițional din finalul turului îi avantajează.

”Dacă ne gândim bine cu o victorie obținută la Juventus cred că avem șanse reale la un loc de Playoff. Am pierdut cu Astra în urma uni joc modest și nu cred ca meritam mai mult. Meciurile cu Steaua și cu Craiova pe care le-am pierdut a fost pe fondul unui joc bun. Personal îmi propun să am continuitate și să cresc de la meci la meci”, a declarat George Miron.

”Cu siguranță ne așteaptă un meci dificil după cum am mai spus aici în fața dumneavoastră, ca pe toate care le avem și sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Nu s-a schimbat nimic la mine la nivelul fizic, pregătirea e la fel, mental cred că sunt puțin mai relaxat și colegii mă ajută foarte mult. Cu siguranță va fi rândul și altui coleg și important e să câștige echipa. Dacă le vom marca gol repede consider că ne va fi mult mai ușor, i-am urmărit și știu că sunt foarte buni pe atac dar au probleme în apărare și sper să profităm. Avem un culoar foarte bun, după acest meci cu Juventus avem două acasă și mergem la Mediaș, deci putem face puncte care ne-ar apropiat de obiectiv”, a declarat Laurențiu Buș.