Laurențiu Buș și Andrei Burcă prezenți la conferința de presă

Mijlocașul Laurențiu Buș și fundașul Andrei Burcă au promis că vor da totul pe teren ca să se repete istoria din primele etape ale campionatului.

”Cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu, cu toții știm că CFR este liderul campionatului și după părerea mea cea mai bună echipă din Liga 1. Nu mă tem de arbitraj, dacă e să se întâmple ceva greșit se va întâmpla. Mă tem mai mult de echipa lor, de forța de grup. Va fi o surpriză să luăm toate cele trei puncte dar nu ne dorim să pierdem. Îmi propun să adun cu echipa mai multe pucte decât în tur, realizările personale sunt și ele importante dar grupul primează.
Sincer îmi pare rău pentru Golofca, eu îl știu băiat serios cu toate că presa și domnul Becali spun altceva, consider că ar merita mai multă atenție și încredere pentru că este un fotbalist bun și a demostrat în Liga 1”, a declarat Laurențiu Buș.

”Cum a spus domnul antrenor și Laurențiu va fi un meci foarte greu. Întâlnim după părerea mea cea mai bună echipă din campionat și care-și va dori ca la sfârșitul campionatului sa fie campioni. În tur au jucat alți atacanți și acum nu știu la ce să mă aștept. Am văzut că Balde și Urko Vera sunt jucători foarte buni și puternici dar vom vedea la fața locului. Cu siguranță nouă nu ne este frică și suntem conștienți că vom face față dacă ascultăm ce zice domnul profesor. Dacă s-ar repeta istoria din tur, patru puncte din primele doua partide ar fi ceva de vis dar important este să dăm totul la fiecare meci și vom vedea la sfârșit ce vom obține.”, a declarat fundașul Andrei Burcă.