Juniori: FC Botoșani U19 și U17 învingători în restanța cu LPS Bacău (Foto)

Programate inițial pe data de 24 martie și amânate din cauza condițiilor atmosferice partidele dintre FC Botoșani U19 și U17 contra formațiilor LPS Bacău din etapa a 10-a a Campionatului Național de Fotbal s-a jucat miercuri, 2 mai începând cu ora 12:00.

Juniorii „A” au făcut un joc bun împotriva celor de la Bacău cu o circulație destul de rapidă a mingii învingându-i cu scorul de 6-0 prin golurile lui Dohotaru, Arapașu, Coteață, Murărașu câte un gol și Piftor două goluri. Reușitele au venit în urma tacticelor exersate la antrenamentele din timpul săptămânii și a dat posibilitatea de a încerca anumite mișcări tactice ce vor fi puse în practică la ultima etapă de la Piatra Neamț.

Echipa de start FC Botoșani U19:

Duță – Tucaliuc, Dohotaru, Murărașu, Irimescu – Arapașu, Vamanu, Teodorovici, Popovici – Piftor, Coteață

Rezerve: Ilașcu, Cucuruzac, Ciobanu, Cozariuc, Stafe, Toma

Nici juniorii U17 nu s-au lăsat mai prejos. Elevii lui Daniel Șchiopu și Cătălin Chirilă au învins cu scorul de 4-1 (2-1) prin golurile lui Patache și Ciolac, iar Feghiu reușind două goluri.

Echipa de start FC Botoșani U17:

Purice – Ilaș, Bucu, Patache, Toma – Șincu, Cantimir, Dănilă , Vlădescu – Bălan R. ,Feghiu

Au mai jucat : Ciobanu, Andricioaie, Ciolac, Bălan D. și Zamosteanu

În ultima etapă a campionatului juniorii botoșăneni se vor deplasa la LPS Piatra Neamț sâmbătă, 5 mai începând cu orele 12:00.

[Best_Wordpress_Gallery id=”115″ gal_title=”Juniori: FCBT- LPS Bacau”]