Juniorii botoșăneni premiați la Conacul Zăicești (galerie foto)

Juniorii FC Botoșani U-19 și U-17 au sărbătorit miercuri seară rezultatele obținute la o masă festivă de încheiere de an la Conacul Zăicești. Aici au luat parte conducătorii clubului FC Botoșani, antrenorii grupelor de juniori dar și Costel Enache, antrenorul principal al roș-alb-albaștrilor și Răzvan Tincu, căpitanul echipei.

Surpriza serii a fost pompierul maratonist Iulian Rotariu, venit recent din misiunea extremă de la Racing The Planet Ultra Patagonia 2017 care le-a prezentat juniorilor cupele câștigate pe pământul argentinian și le-a ținut un discurs motivațional urmat de finanțatorul clubului, Valeriu Iftime.

Grupele conduse de profesorii Paul Cucu și Cristian Frumuz (FC Botoșani U-19) și Daniel Șchiopu și Cătălin Chirila au terminat anul pe prima poziție în clasament fără nici o înfrângere în cele opt etape jucate.

În cadrul festivității au fost premiați cei mai buni jucători de la fiecare grupă, Alexandrul Piftor de la juniori A, respectiv Robert Bălan de la juniori B, premiile fiind înmânate de Costel Enache și Răzvan Tincu.

FC BOTOȘANI U-17

 

FC BOTOȘANI U-19

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”74″ gal_title=”Juniori Zaicesti”]