Juniori botoșăneni la Naționala U18

FC Botoșani are viitorul asigurat pe banda stângă. Doi juniori, un fundaș stânga și un mijlocaș stânga, au fost convocați la naționala U18 care participă la un turneu în Italia. Cei doi botoșăneni au evoluat în victoria naționalei României contra Țării Galilor, scor 3-1.

Bogdan Filip și Robert Baltariu au fost legitimați la Clubul Sportiv Școlar Botoșani iar ulterior la FC Botoșani. Potrivit antrenorului Paul Cucu, în urma evoluțiilor bune, cei doi juniori au fost cooptați în această iarnă la Centrul Național de Pregătire Timișoara și vor evolua în Liga a III-a. Ei ar putea reveni la vară în Botoșani dacă se va înființa echipa a doua.

„Sunt doi jucători cu calități. Unul este fundaș stânga iar celălalt mijlocaș stânga. Am lucrat cu ei din clasa a II-a iar în această iarnă au plecat la Centrul Național de Pregătire de la Timișoara și vor juca în Liga a III-a. În momentul de față ei au nevoie de meciuri pentru a crește în valoare și sperăm ca nu peste mult timp să-i vedem la FC Botoșani”, ne-a spus Paul Cucu, antrenor FC Botoșani U19.

Echipa de juniori U19 a FC Botoșani s-a calificat în sferturile Cupei României. După ce au eliminat pe AFK Miercurea Ciuc și pe CSM Poli Iași, juniorii botoșăneni vor întâlni în sferturi pe FC SB, meci programat să se dispute în București, pe data de 14 marte.