Ianoș Brînză și Andrei Chindriș prezenți la conferința de presă

Miercuri dimineață a avut loc conferința de presă în vederea partidei de sâmbătă contra liderului Ligii 1, CFR Cluj. Alături de principalul Costel Enache, portarul Ianoș Brînză și fundașul Andrei Chindriș au fost prezenți la conferință.

”În meciul cu campioana sunt sigur că o să dăm totul pe teren să facem tot posibilul să luăm cele trei puncte. E normal să am puține emoții dacă voi intra pe teren dar voi încerca să-mi ajut echipa. Suntem la doar cinci puncte de Playoff și este normal să cred în el. Unul dintre obiective este să fiu titular la naționala de seniori a Moldovei”, a declarat portarul botoșănean, Ianoș Brînză.

„E greu contra CFR-ului, este echipa de pe primul loc dar o să facem tot posibilul să câștigăm. Am puține emoții dar îmi doresc foarte mul să joc contra lor. Îmi place adversitatea, cu cât joci cu jucători mai buni ai șansa s crești mai mult, deci pentru mine ar fi un meci bun în care aș avea multe de învățat. Mă simt mult mai bine de când am venit la Botoșani și sper să fiu într-o creștere.”, a declarat Andrei Chindriș.