Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Gigi Mulțescu: ”Noi n-am fost adaptaţi la condiţiile de joc” – FC Botoșani

Gigi Mulțescu: ”Noi n-am fost adaptaţi la condiţiile de joc”

Gheorghe Mulţescu, antrenorul formaţiei CSU Craiova, a declarat că nu le poate reproşa nimic elevilor săi deoarece terenul îngheţat iar o parte dintre jucători s-au menajat pentru a nu se accidenta.
“Botoşaniul s-a acomodat mult mai bine cu terenul îngheţat, au stat mai bine pe picioare, au fost mai agresivi. Au meritat victoria chiar dacă a fost obţinută dintr-o greşeală a doi jucători care puteau să blocheze ori centrare, ori colţul scurt. Au avut situaţii în care puteau să mai marcheze. Noi n-am fost adaptaţi la condiţiile de joc, uneori jucătorii s-au şi menajat. Ce să le reproşez pe un asemenea teren? Dacă jucau pe un teren normal şi se întâmpla aşa, puteam să-i critic mai mult. Două obiective s-au rezolvat. Am ieşit cât de cât sănătoşi şi nu au luat cartonaşe cei care aveau trei galbene. Ei s-au comportat foarte agresiv, fotbalistic, agresivitate pozitivă. Au fost motivaţi, au alergat mai mult, mai prezenţi în joc şi au avut mai multe realizări”, a declarat Gheorghe Mulţescu care s-a arătat nemulţumit de faptul că arbitrul este singurul care poate decide dacă terenul este sau nu practicabil.

“Ăsta nu e fotbal, nu aşa se rezolvă un meci. Nu aşa se dezvoltă fotbalul românesc. Ce să antrenez? Pe gheaţă? E un dialog al surzilor. Cine să te asculte? E inimaginabil. Hotărârea aparţine unui singur om, arbitrului. El se încălzea doar pe bucăţile de teren care erau bune”, a adăugat antrenorul oltenilor.