George Miron și Lorand Fulop prezenți la conferința de presă

Fundaşul George Miron consideră că în acest play-out, valoarea echipelor este apropiată şi că atitudinea jucătorilor face diferenţa.

“Este un meci foarte important. Cred că ar trebui să obţinem trei puncte deoarece avem patru meciuri în care nu am obţinut o victorie. Toate meciurile din acest play-out sunt dificile, sunt echipe cu o valoare egală. Niciun meci nu este câştigat dinainte. În România trebuie să ai atitudine pentru a câştiga un meci. Tactica face 50%. În rest trebuie să ai atitudine pentru a câştiga”, a declarat George Miron.

 

Mijlocaşul Lorand Fulop ar putea fi titular în meciul de duminică. El se aşteaptă la un meci greu contra formaţiei Gaz Metan Mediaş dar în acelaşi timp unul spectaculos.

“O să fie un joc frumos, greu dar frumos. Trebuie să muncim pentru victorie, trebuie să luăm cele trei puncte pentru a ne apropia de ei şi să ajungem cât mai sus. În ultimele şapte jocuri am pierdut un singur meci dar în ultimele trei etape am făcut trei egaluri deşi puteam să câştigăm. Speră ca spectatorii să vină într-un număr cât mai mare şi să ne ajute”, a spus Lorand Fulop.