George Miron: ”Fac apel către publicul din Botoșani… ”

Elevii lui Costel Enache au declarat că în cazul unei victorii cu Craiova sunt în proporție de 80% calificați în Play-off-ul Ligii 1 Betano.

„O să fie un meci dificil, Craiova este o echipă pe val, joacă bine, au jucători de viteză, jucători buni. Noi ne bazăm pe viteza grupului, pe încrederea pe care o avem de la ultimele rezultate și o să fie un meci frumos. Dacă învingem Craiova în proporție de 80% avem șanse să prindem Play-off-ul. În meciul din tur am avut destule ocazii, aveam puterea să scoatem un rezultat bun dar un rezultat de egalitate ar fi fost corect. Increderea o am la fiecare meci și dacă mai și marchez e mai bine pentru mine și pentru echipă. Dacă eu le-am făcut cadou de ziua mea golul cu Timișoara ei o să-mi facă cadou victoria cu Craiova.”, a declarat mijlocașul Mihai Roman.

„Întâlnim o echipă cu cea mai bună ofensivă, ținând cont că în tur am pierdut cu 1-0 dintr-un gol din offside avem de luat o revanșă. Dacă ne facem treaba în teren și reușim să jucăm cum am jucat în a doua repriză la Timișoara o să avem câștig de cauză. Burcă este un jucător important dar a-ți văzut că și eu când am lipsit la Cluj Plămadă a făcut un meci excelent așa că toți trei fundași sunt de valori apropiate și nu o să fie probleme.
Fac un apel către publicul din Botoșani să vină în număr cât mai mare la stadion și să ne susțină pentru că avem mai multe șanse de a obține puncte.”,a declarat fundașul George Miron.