Foștii dinamovisti Alberto Cobrea și Daniel Popa prezenți la conferința de presă

Fost jucător la Dinamo, noul căpitan al FC Botoșani, portarul Alberto Cobrea, a declarat că partida cu fosta echipă este la fel ca oricare alta și că faptul că a fost desemnat căpitan al FC Botoșani, este pentru el un gest de onoare, motiv în plus să fie mai concentrat de la meci la meci.

”E un meci important pentru noi, cred că mai mare presiunea este pe ei, datorită faptului că o să aibă meci în Cupa UEFA săptămâna viitoare și întâlnesc o echipă foarte puternică. Cred că este un test pentru ei înaintea unei duble foarte dificile și cu siguranță vor fi foarte concentrați. Eu cred că avem un atu față de ei datorită omogenității care s-a creat și datorită faptului că avem aproximativ aceeași echipă de anul trecut, nu am avut foarte multe schimbări de jucători. Ei au făcut multe transferuri și cu siguranță o să mai aibă nevoie de timp ca să se cunoască mai bine”, a declarat Alberto Cobrea, căpitanul FC Botoșani.

Atacantul împrumutat de la Dinamo, Daniel Popa, a fost și el prezent la conferința de presă.

”Pentru mine urmează un meci foarte dificil, cu o echipă bună, o echipă care se bate la campionat, mergem acolo să scoatem un rezutat pozitiv. M-am acomodat foarte bine, m-am integrat, băieții sunt foarte okay, conducătorii la fel și sper să facem o treabă bună împreună. Aici oamenii au încredere în mine, eu vreau să-i răsplătesc și sper să fie bine. Îmi doresc să fac un joc bun, în primul rând să joc și vom vedea după meci ce va fi”, a declarat Daniel Popa.