FC Botoșani sprijină performanța!

FC Botosani este alaturi de Iulian Rotariu, maratonistul care a cucerit deserturile mapamondului.
Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botoşănean care a străbătut până acum aproape 1.000 de kilometri prin deşerturile lumii, pentru a face cunoscută si sprijini ”Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism din Botosani”, se pregăteşte de o nouă provocare.

Este vorba de ultramaratonul „Roving Race”, care se va desfăşura în Patagonia (Argentina), în perioada 12-19 noiembrie 2017.

Cursa se va derula în cea mai neîmblânzită regiune din America de Sud, dominată de munţii Anzi, într-o zonă exclusiv muntoasă, cu lacuri şi dune de nisip, la o altitudine de 3.000 de metri. Zilnic va alerga câte un maraton, aproximativ 43 de kilometri, iar în a cincea zi va alerga aproape 80 kilometri.

Pentru a putea lua startul, subofiţerul are nevoie de susţinere, costurile cu echipamentul, transportul şi hrana depăşind posibilităţile lui materiale. Pentru a se putea înscrie, el are nevoie de un buget minim în valoare de 8.000 de euro. De aceea, Iulian Rotariu a deschis două conturi la Banca Transilvania, în care se pot face donaţii:

RO30BTRLEURCRT0357479301 în euro
RO80BTRLRONCRT0357479301 în lei.