FC Botoşani şi-a definitivat lista jocurilor de verificare din Antalya

FC Botoşani şi-a definitivat lista jocurilor de verificare pe care le va susţine în cantonamentul din Antalya în care se vor afla în perioada 12-26 ianuarie.

Elevii lui Leo Grozavu vor susţine pe pământ turcesc cinci amicale împotriva unor adversari de primă ligă din campionate ca Albania, Uzbekistan, Azerbaidjan, Slovacia şi Rusia, cele mai titrate echipe pe care botoşănenii îi vor întâlni urmând a fi Slovan Bratislava şi Amkar Perm.

Botoşănenii vor pleca spre Bucureşti miercuri la prânz, urmând a înnopta în capitală pentru ca joi dimineaţă să decoleze spre Antalya de unde vor reveni în ţară pe 26 ianuarie.

În Turcia lotul botoşănean se va caza la „Complex Papillon Belvil”, un stabiliment de cinci stele din Belek aflat la doar 35 de kilometri de aeroportul din Antalya. .

Sunt condiţii foarte bune şi vom avea o serie de jocuri cu adversari tari. Sunt convins că vom face o pregătire foarte bună şi vom fi pregătiţi pentru a face faţă jocurilor pe care le vom mai avea de disputat la reluarea sezonului”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.