FC Botoșani se implică în campania „Împreună pentru Eric”

Povestea micului nostru print de 3 ani si 3 luni, Eric Stâncescu, care a fost diagnosticat cu tumora Wilms gradul IV, a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproximativ 32.000 de euro. Operatia ce a durat mai bine de 7 ore a fost un succes, iar pentru Eric urmeaza un tratament dureros cu citostatice, un tratament care va fi si foarte costisitor.

Suporterii care vor sa-l ajute pe Eric vor avea la dispozitie urne de colectare in incinta stadionului Municipal la ultima partida din acest sezon de sambata, 2 iunie, dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, de la ora 18.30.

Cativa tineri inimosi vor organiza vineri, 8 iunie 2018, incepand cu ora 19:00, un concert caritabil ce va avea loc in sala Ballroom de la Casa Lux, unde va fi scos la licitatie un tricou original FC Botosani cu semnaturile jucatorilor.

Pe langa indragitul cantaret din Republica Moldova, Ion Paladi, pe scena de la Casa Lux va mai urca Ana Maria Bucsa, Iustina Irimia, Bobi Dumitras de la Fara Zahar (Stand Up Comedy), Gelu Graur, Constantin Petrescu si Luigi Panzariu (vioara). Toti artistii vor canta gratuit pentru micul Eric.

Pretul unui bilet de intrare va fi 170 de lei/persoana (inclus aperitiv, fel principal, bauturi), iar biletele se vor putea procura incepand de luni, 28 mai, de la receptia Pensiunii Casa Lux.

Pentru mai multe informatii – tel. 0754 228 285.