FC Botoșani se alătură campaniei „5005 de zâmbete” (video)

‼️‼️5005 DE ZÂMBETE‼️‼️

FC Botoșani se alătură Asociației Grup Civic Botoșani în derularea campaniei „5005 de zâmbete” pentru achiziționarea a 5005 pachete cu dulciuri pentru copilași nevoiași din mediul rural.

„Vreau să vă mulțumesc că vă alăturați acestei campanii. Vrem să oferim unor copiii din mediul rural pentru care nu au existat Moș Crăciun și vrem să le oferim câte un pachețel de dulciuri. Eu am avut curajul să comand cele 5000 de pachețele în ciuda faptului că nu am avut acei bani, iar un pachețel nu costă decât 10 lei. Mi-am asumat pentru mi-am pus speranță mare în oameni pentru că toate reușitele Grupului Civic Botoșani în cele două luni și anume cele 14 familii ajutate, 4 căsuțe reconstruite și cel mai mare proiect, cel de la Ionășeni, să construim casa a cinci copiii premianți în doar optsprezece zile. Astăzi redenumesc această campanie „5005 de zâmbăte” pentru 5005 copiii de la mediul rural, am mai adăugat cinci zâmbete pentru cei de la Ionășeni pentru ca eu cred că o să se mute în casă noul până la sărbători. Am reușit ieri cu ajutorul unui om să adăugam la pachețele 5000 de portocale pentru copii. Luni mergem pe primul traseu cu voluntarii și începem să impărțim pachețelele.”, a declarat Daniel Câșlariu, reprezentantul Asociației Grup Civic Botoșani.

La partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari vor fi amenajate urne speciale în care suporterii vor putea face donații pentru a susține campania.