FC Botoșani a realizat primele transferuri

FC Botosani a realizat marti dupa-amiaza primele transferuri din aceasta iarna. Dupa ce s-au despartit de Matulevicius, Fulop, Astafei si Ichim, oficialii FC Botosani au semnat astazi cu doi jucatori.

Este vorba despre mijlocasul Alin Carstocea, fostul jucator al celor de la ACS Poli Timisoara, FC Voluntari sau FC Viitorul Constanta. In varsta de 24 de ani, Carstocea a semnat un contract valabil timp de trei ani de zile. Acesta are 66 de meciuri jucate in Liga 1 la cele trei cluburi mentionate mai sus, reusind sa marcheze si doua goluri.

Cel de-al doilea jucator transferat de FC Botosani este portarul Alberto Cobrea, in varsta de 26 de ani, care vine de la Dinamo Bucuresti. Cobrea a semnat un contract de doi ani si jumtate cu botosanenii, urmand sa-i se bata pentru postul de titular cu Alin Albut, Plamen Iliev si Raul Avram.

„Sunt doi jucători care vor aduce un suflu nou la echipă. Sunt jucători tineri care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Ambii au venit cu inima deschisă la Botoşani şi dornici de a pune umărul la îndeplinirea obiectivelor noastre. Ei s-au alăturat lotului şi vor merge cu echipa în cantonamentul din Turcia”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.