FC Argeș 0-1 FC Botoșani

În ultima etapă a turului, FC Botoșani s-a depasat la Pitești pentru meciul cu FC Argeș, formație care în urmă cu o lună șijumătate a eliminat echipa antrenată de Marius Croitoru din Cupa României.

FC ARGEȘ: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici – Honciu, Dumitrașcu – Ișfan, Palic, Teles – Fatai
REZERVE: F. Croitoru, Telcean, Moisie, Pițian, Boldor, Mușat, Viana, Cr. Dumitru, Said
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FC BOTOȘANI: E. Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Șeroni – E. Papa, Edjouma, Țigănașu – Ongenda, Santos, M. Florescu
REZERVE: M. Contra, Patache, Dragu, D. Croitoru, Tîrcoveanu, Petkovski, Fili, M. Roman, Souza Silva
ANTRENOR: Marius Croitoru

Prima ocazie a meciului a aparținut echipei FC Botoșani, în minutul 5. Ongenda i-a dat o pasă genială lui Mateus care a rămas singur cu portarul piteștean dar brazilianul încearcă o execuție pretențioasă și trimite mingea pe lângă poartă. Gazdele au o posesie superioară dar nu reușesc să se apropie de careul botoșănenilor. În minutul 26, FC Argeș are prima mare ocazie de gol. Fatai a șutat de la aproape 30 de metri dar mingea a șters bara porții lui Pap. Mateus Santos execută bine o lovitură liberă din colțul careului dar mingea este respinsă în corner de Istvan. Ongenda centrează în careu, Malcolm reia de lângă Latovlevic și trimite mingea în poarta piteștenilor iar din minutul 43 FC Botoșani era în avantaj.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac iar în secunda 20 Racovițan are o ocazie mare de a marca. În minutul 50, botoșănenii solicită penalty după ce Turda a atins mingea cu mâna în propriul careu dar arbitrul Adrian Cojocaru lasă jocul să continue. Ongenda pasează încă o dată foarte bine, Braun rămâne singur cu Greab dar portarul gazdelor își salvează din nou echipa. Realdo Fili scapă singur de la jumătatea terenului, driblează portarul dar mingea este respinsă de Tofande pe linia porții. Florescu centreză de pe stânga, Braun vine lansat și reia cu capul dar Greab are încă o intervenție foarte bună. Piteștenii forțează egalarea, Dumitrașcu șutează din marginea careului dar Pap respinge spectaculos în corner. Pap are încă o intervenție foarte bună în minutul 87 când respinge de lângă bară. Finalul partidei aparține piteștenilor dar defensiva lui Marius Croitoru rezistă iar FC Botoșani câștigă toate cele trei puncte și încheie turul pe loc de play-off.