Etapa a 9-a Play-out: FC Botoșani 4-2 FC Voluntari

După victoria din deplasarea de la Petrolul (0-4), FC Botoșani reușește o nouă victorie categorică în fața a aproximativ 5000 de spectatori, scor 4-2, contra formației FC Voluntari în cadrul etapei a 9-a a Play-out-ului Ligii 1 Orange.

Scorul a fost deschis de Vașvari din penalty în minutul 13 după un henț în careu al fundașilor ilfoveni. Gonzalo Cabrera majorează scorul în minutul 32 cu un șut în forță din interiorul careului. În minutul 44 ilfovenii marchează pentru 2-1 prin Ștefănescu.

După pauză botoșănenii revin de la cabine la fel de motivați iar în minutul 59 Matulevicius marchează golul cu numărul trei cu o lovitură de cap după o centrare al lui Ivanovici. În minutul 74 Cabrera duce scorul la 4-1 cu un eurogol din margine careului ilfovean. În minutul 76, Ngadeu face o greşeală de începător după care faultează în careu iar arbitrul Cătălin Popa dictează penalty. Pancu execută şi marchează pentru 4-2 și stabilește și scorul final.

Echipele de start:

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron (82 Plămadă), Muşat – Vaşvari, Cucu (54 Bordeianu) – Ivanovici, Cabrera, Fulop – Matulevicius (75 Hadnagy). Antr. Leo Grozavu.

Rezerve: Iliev, Plămadă, Casado, Patache, Bordeianu, Carralero, Hadnagy

FC Voluntari: Calancea – Alcenat (46 Mitache), Spahija, Ţîru, Filipov – Maftei, Novac (73 Achim) – Rus, Ştefănescu (63 Pancu), Voduţ – A. Bălan. Antr. Sorin Popescu

Rezerve: Bornescu, Achim, Pancu, Novakovic, Căpăţână, Mitache, Tudorie

După nouă etape scurse din Play-out-ul Ligii 1 FC Botoșani ocupă locul 4 în clasamentul provizoriu acumulând 27 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj și la două puncte distanță de liderul CSU Craiova.