Etapa a 5-a: Gaz Metan Mediaș 0-0 FC Botoșani

FC Botoșani revine acasă cu patru puncte obținute în două întâlniri, trei de la Timișoara și unul de la Mediaș. Partida de la Mediaș s-a terminat la egalitate 0-0,fiind a treia remiză înregistrată de FC Botoșani în compania celor de la Gaz Metan Mediaș.

Echipele care au fost trimise pe gazon:

Gaz Metan: Greab – Creţu, Susnjar, Trtovac, Buzean – Cristea, Zaharia – V. Munteanu, Eric (71 C. Petre), Llullaku (86 Bic) – Axente (65 Gavra)

FC Botoşani: Iliev – Patache (46 Herghelegiu), Miron, Plămadă, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Dimitrov, L. Fulop (71 Matulevicius), Astafei – Golofca (90+3 Ichim)

FC Botoşani a început mai bine partida şi a dat senzaţia că vrea să tranşeze repede meciul. În minutul 3, Golofca îl depăşeşte pe Greab dar intră în unghi şi nu mai reuşeşte o centrare de calitate. Un minut mai târziu, Llullaku are şi el şansa golului dar nu reuşeşte să reia spre poarta apărată de Iliev. În minutul 22 a venit prima mare ocazie a meciului. Victoraş Astafei a profitat de o gafă a lui Trtovac, a şutat puternic din interiorul careului dar nu a reuşit să deschidă scorul.

În minutul 57, gazdele îşi trec în cont prima mare ocazie a reprizei secunde. Llullaku centrează de pe stânga, Zaharia scapă din marcajul lui Miron, reia pe poartă dar mingea lovește bara porţii lui Iliev. Pe finalul partidei, ambele formaţii au avut câte o o şansă de gol dar Gavra şi Matulevicius nu reuşesc să marcheze.
FC Botoşani şi-a atins obiectivul la Mediaş şi rămâne neânvinsă în Liga I pe terenul ardelenilor. Elevii lui Leo Grozavu au terminat nedecis, 0-0 cu echipa pregătită de Cristi Pustai, fostul tehnician al botoșănenilor.