Etapa 9 Playout: FC Botoșani 0-0 Gaz Metan Mediaș

FC Botoşani a început mai bine meciul şi s-a instalat în jumătatea de teren a medieşenilor încă din primul minut. După şase minute de joc, botoşănenii îşi trec în cont prima ocazie de gol, după o acţiune prelungită de atac. Roman centrează bine de pe dreapta, Popovici şutează din interiorul careului dar Greab respinge cu piciorul. În minutul 14, acelaşi Roman centrează de pe dreapta dar Elek ratează incredibil din şase metri. În minutul 33, Roman execută o lovitură de la 30 de metri lateral dreapta, şutează pe poartă dar Greab respinge în corner. Cu cinci minute înainte de pauză, FC Botoşani îşi trece în cont cea mai mare ocazie. Popovici şutează la colţul lung, mingea loveşte bara porții lui Greab.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac. În minutul 55 Golofca cade în careu dar arbitru îi arată cartonaşul galben pentru simulare. Acelaşi Golofca are şansa golului dar şutează paralel cu poarta din interiorul careului. În minutul 73, FC Botoşani are încă o ocazie incredibilă. Popovici rămâne singur cu portarul oaspeţilor dar şutează în acesta. La puținele ocaziiale Mediașului, Alexandru Bic şutează de la 30 de metri iar mingea loveşte transversala porții lui Cobrea.
Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar botoșănenii rămân fără victorie în ultimele cinci partide disputate în Play-out-ul Ligii 1.

Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea – Tincu, Miron, Burcă – M. Roman, Vaşvari, Bordeianu, Sg. Popovici – L. Fulop, Elek, Golofca

Rezerve: Avram, Cârstocea, Buş, Juncanaru, Kuku, Herghelegiu, Muşat

Gaz Metan: Greab – Creţu, Trtovac, Buzean, R. Romeo – Danci, Zaharia, Bic – Munteanu, Eric, Lupu

Rezerve: Pleşca, Rugasevic, Onanga, C. Petre, Curtean, Sikorski, Buziuc

Arbitri: Iulian Călin (Argeş) – Dragoş Iliescu (Dolj), Alexandru Vodă (Alba)

Observatori: Cistian Vasc (Maramureş), Liviu Ciubotariu (Galaţi)