Etapa 9 Playoff: CFR Cluj 1-0 FC Botosani

foto:Prosport.ro

FC Botosani a intalnit marti de la ora 21.30 restanta din etapa a 9-a din Playoff in deplasare la CFR Cluj. Botosanenii au fost invinsi cu scorul de 1-0 prim golul lui Ciprian Deac din penalty.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Chipciu, Bordeianu, Deac – Fica, Rondon, Costache
Rezerve: Rus, cestor, Hoban, Itu, Luis Aurelio, Pereira, Golofca, Petrila, Omrani

Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Cîmpanu, Ofosu – Dugandzic
Rezerve: Carlone, Patache, Fili, Keyta, Hristovski, Roman, Holzmann, Hankic, Ed. Florescu

Prima ocazie a meciului au avut-o botosanenii in minutul 21 cand in urma unui corner Papa sterge mingea cu capul si rateaza o sansa buna de a marca. In minutul 28 Ashkovski paraseste terenul accidentat, in locul lui intrand Keyta. CFR deschide scorul in minutul 41 din lovitura de la 11 metri prin Deac dupa ce centralul Marius Avram a decis ca Harut a faultat in careu pe Pereira. Prima repriza se termina cu avantaj minim pentru clujeni.

Repriza a doua a inceput in forta pentru ros-alb-albastri dar nu a putut pune in pericol poarta lui Arlauskis. In minutul 52 Papa iese accidentat iar in locul lui intra Alessio Carlone. In minutul 81 FC Botosani face doua schimbari: Mihai Roman revine pe teren dupa o perioada lunga de absenta din cauza unei accidentari in cantonamentul de iarna si il inlocuieste pe Reagy Ofosu, iar Babunski il inlocuieste pe Tiganasu. In minutul 90 Dugandzic are un sut puternic din afara careului dar Arlauskis respinge in corner.

Partida se prelungeste cu patru minute dar botosanenii nu reusesc egalarea si se termina 1-0.