Etapa 8 Playout: Concordia Chiajna 2-2 FC Botoșani

FC Botoșani a scos un punct la Chiajna, după un meci în care gazdele au condus de două ori dar elevii lui Liviu Ciobotariu au reușit să revină.

FC Botoșani a avut un început slab de partidă și a permis gazdelor să aibă inițiativa încă din primul minut. Concordia Chiajna reușește deschiderea scorului în minutului 9 când Ivanovici șutează puternic de pe stânga, Pap respinge în bară, mingea ajunge la Sofiane Moussa care marchează. Ilfovenii nu s-au mulțumit cu avantajul la limită și au forțat marcarea golului doi iar în minutul 28 același Moussa este foarte aproape de a marca. Prima șansă de gol a botoșănenilor vine abia în minutul 30 când Golofca șutează la colțul scurt dar Râmniceanu respinge de lângă bară. Două minute mai târziu, tot Golofca are o oportunitate de a egala dar scorul rămâne 1-0. Finalul primei reprize a aparținut gazdelor dar nu și-au mai creat ocazii la poarta lui Pap.

Partea secundă începe cu FC Botoșani în atac care în minutul 48 are șansa egalării prin Fabbrini. Cinci minute mai târziu, Golofca pătrunde pe partea dreapta dar trimite mingea puțin peste poartă. Dominarea botoșănenilor avea să aibă efect. În minutul 64, Fabbrini centrează, Meira încearcă să respingă dar trimite mingea în propria poartă. Bucuria botoșănenilor a durat doar cinci minute. Cadamuro reușește să readucă formația gazdă în avantaj după ce defensiva FC Botoșani a gafat din nou. În minutul 71, Burcă centrează, Roman marchează iar scorul devine 2-2.